top of page
IMG_1058-2-2.jpg
IMG_3220.jpg
NYFÖDD

Förevigar de första veckorna så att ni som familj kan titta tillbaka och drömma er tillbaka till tiden när er bebis var så liten och skör.

IMG_6478-2.jpg
FAMILJ

Familj är något av det finaste som finns, några som finns där för dig i alla lägen och stöttar dig genom livet. Men känner ni igen er i att de bilderna ni har på alla er tillsammans är selfies från semestrar eller bilder där en i familjen saknas för att den står bakom kameran? Låt mig stå bakom kameran istället så att ni har bilder som ni kan fylla era väggar med. 

IMG_7084.jpg
PAR

Är inte kärlek helt underbart? Investera i erat förhållande och unna dig en stund tillsammans med din partner, och bäst av allt? Jag fångar er kärlek på bild så att ni att kan minnas stunden för alltid. Istället för att bara ha massa snapchat selfies på er. Jag lovar er, inga uppställa och stela bilder där ni ska kolla in i kameran. All din fokus kommer du att lägga på din partner.

Se fler bilder...
IMG_4008.jpg
GRAVID

Jag hör ofta av min egen mamma hur hon ångrar att hon inte har några bilder på sig själv när hon var gravid, hur hon önskar att hon bara hade haft några enstaka riktiga bilder på henne med mig i magen. Boka en gravidfotografering, jag lovar dig, du kommer inte att ångra att du tog de bilderna. Gravid glow.

Läs mer ...
IMG_7498.jpg
PORTRÄTT

Känner du att du behöver uppdatera ditt flöde på Instagram, eller behöver du en ny profilbild till LinkedIn? 

bottom of page